Daržovės

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Daržovių klasifikacija. Daržovių grupės, asortimentas ir kokybė. Daržovės – ir maistas, ir vaistas. Agurkai. Aguročiai. Moliūgai. Arbūzai. Patisonai. Baklažanai. Saldieji ankštpipiriai. Pomidorai. Kukurūzai. Pupelės. Žirniai. Rabarbarai. Rūgštynės. Šparagai. Krienai. Gūžiniai baltieji kopūstai. Gūžiniai raudonieji kopūstai. Žiediniai kopūstai (kalafiorai). Salotos. Salotinė cikorija. Špinatai. Svogūnai. Česnakai. Porai. Burokėliai. Bulvės. Morkos. Pastarnokai. Salierai. Petražolė. Garstyčios. Daržovių apdorojimas ir paruošimas. Daržovių laikymo ir išsaugojimo būdai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Simno specialioji mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 22.73 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą